Bemutatkozás
Termékeink
Hétvégi házak
Kerti faházak
Garázsok
Gerezdbe rakott faházak
Fabrikett
Hossztoldott gerenda
Fürdõdézsa
Filagória
Termékcsomag
Képgaléria
Faházak
Bútorok-Ajtók
Kapcsolat
Gerezdbe rakott faházak  

A gerezdbe rakott házakat kisebb alapterületû házaknak, kerti házaknak, tárolóknak, irodáknak ajánljuk. Ezen típusa házaink sorozatgyártásban készülnek, de egyedi megrendeléseket is teljesítünk, Felszerelés elõtt a ház helyét beton alappal tömören kell kiönteni középen is és kátránnyal szigetelni.

Az általunk gyártott gerezdbe házak falvastagsága 25, 40 vagy 70 mm.

Ezek a házak a következõ rendeltetésre használhatók:

  • kerti házaknak
  • szerszámtárolónak 
  • hétvégi háznak (szigetelt változatban) 
  • garázsnak 
  • irodának 
  • õrháznak 
  • elárusító helységnek.

Nincsenek festve, a szerelést külön igényesetén végezzük el. A kisseb házakat egy kötegbe összekötjük, hogy lehessen könnyen kezelni.

A 25 rnrn falvastagságú házak: szimpla falccal gyártjuk, a maximális ajánlott méret 3x3 méter. Nem ajánljuk a nehéz fedõanyagokat rá (cserép, hullámpala), a leggyakrabban használt fedélanyag a bitumenes zsinde1y vagy az ondulin. A 25 mm falvastagságnál nem teszünk födémet (látszik a tetõszerkezet belülrõl).Egy tömören beöntött beton alap szükséges ezekhez a házakhoz.

A padló 20-25 mm vastag igény szerint, nútféderes 40x60 mm-es stafnik rakodnak a betonra és ehhez rögzítõdik a hajópadló. Az oldalfalakat él 40x60 mm-es stafnik tetejére kell helyezni. A tetõszerkezetet 40x(100-120) mm-es tartó gerendák tartják, felülrõl lambéria jön rá, a színével lefele szegezve. A lambéria tetejére fogatódik a szemcse nélküli kátrány és erre a bitumenes zsindely.

A 40 mm-es falvastagságú dupla falccal gyártjuk, a maximális ajánlott méret 5xl0 méter. Ezt a típust lehet hõszigetelni is, belülrõl 30,50 vagy 100 mrn távtartó léceket fogatunk, a távtartó vastagságába jön a szigetelés (hungarocell vagy üvegvatta). A távtartó lécekre fogatódnak a lambéria vagy gipszkarton. Ha hõszigetelt változatban gyártjuk akkor 68 mm vastag, 3 darabból ragasztott, hõszigetelt nyílászárókkal szállítjuk.

A 70 rnm-es falvastagságú házainkat hétvégi házaknak ajánljuk. Ajánlott maximális méret 8x 12 méter. Egy tömören beöntött beton szerkezetre szerelõdik.

A falakra jöhet. szigetelés 30- 150 mm vastagságban. Ha hõszigetelt változatban gyártjuk, akkor 68mrn vastag, 3 darabból ragasztott, hõszigetelt nyílászárókkal szállítjuk. A felállított házra belülrõl fogatódnak facsavarral a távtartó stafnik 30-150 mm vastagságban, ezek közé jön a szigetelés (hungarocell vagy üvegvatta), belülrõl jön rá a lambéria vagy a gipszkarton.

A födém lehet látszó, ragasztott gerendával, erre jön a lambéria színével lefele, a 30-100 mm távtartó, ami közé jön a szigetelés és a 25 mm vastag hajópadló. A látszó gerendák rnéretei fesztávtól függõen lehetnek 8x12, 14x24 mm.

A födém még lehet nem látszó gerendával, alul jön a lambéria, a gerendák között van a szigetelés (hungarocell vagy (üvegvatta) felül pedig a 25 mm-es vastag hajópadló. 

www.juvenal.ro


www.juvenal.ro


www.juvenal.ro


www.juvenal.ro


www.juvenal.ro


www.juvenal.ro


© 2010 MINDEN JOG FENNTARTVA . Juvenal Kft.
  created by: lokopi Web